Bo bekvämt, modernt och havsnära. Välkommen till Gladan i Ystad – hyresrätter med havsutsikt på unikt läge.

Titta på våra lägenheter

Hyresrätter med havsutsikt
Varmt välkommen till Gladan

I Västra Sjöstaden i Ystad utnyttjar vi det unika läget till att skapa 30 hyresrätter. Här gör vi det möjligt för samtliga boende att njuta av havsutsikt och vackra vyer genom att lyfta upp det första lägenhetsplanet. Ljusinsläppet maximeras genom öppen planlösning och stora fönster i två väderstreck. De stora, längsgående balkongerna på 10m2 vetter direkt eller indirekt mot havet i söder, öster och väster. Den generösa bottenvåningen nyttjas för stora lägenhetsförråd och ett för de boende gemensamt hobbyrum.

Omsorgsfull arkitektur och genomtänkta val

Det är med stor omsorg och noggrannhet som vi tillsammans med arkitekten har vridit och vänt på alla detaljer för att ge mesta möjliga nytta för våra kommande hyresgäster. Det handlar om att skapa vacker arkitektur samtidigt som vi bygger med hög kvalitet. Betongstomme ger ett tyst hus, generösa garderobsutrymmen samt tvätt och torktumlare i badrum innebär ett enkelt och praktiskt boende. Köken är omsorgsfullt planerade och har högkvalitativa vitvaror. Golven i samtliga rum är av vacker parkett i ask. Mycket omtanke läggs på trygghet och säkerhet med de bästa tekniska lösningarna.

God arkitektur och en byggnad av hög kvalitet ger möjlighet till ett bekvämt och modernt liv på Ystads bästa läge med såväl stad som hav inom räckhåll.

Scanbygg är ett familjebolag som har erbjudit Ystadsborna hyresrätter sedan 1980. Nu ser vi fram emot maj 2016 då vi planerar byggstart av Gladan, ett stort och viktigt projekt för oss där vår målsättning är att skapa Ystads mest attraktiva hyresrätter.

Vy 12 Vy 11 Vy 5 Vy 3 Vy 2 Vy 1 bottenplan Karta
Klicka på bilden för att se större och med väderstreck.

Två rum & kök

Välplanerade och ljusa lägenheter på två rum och kök på våning 2 - 6 med balkong. Badrummet rymmer såväl tvättmaskin som torktumlare och husets nedre plan rymmer väl tilltagna lägenhetsförråd samt ett för de boende gemensamt hobbyrum.
Med reservation för mindre justeringar och ändringar.

 • Antal rum: Två rum & kök
 • Boyta: 54 m2
 • Våning: 2 - 6
 • Varmhyra: Från 6 775 kr
 • Hiss: Ja
 • Balkong: Ja
Gör intresseanmälan

Vi räknar med byggstart för Gladan i maj 2016. Fyll i dina uppgifter nedan så är du med från starten!

Namn (för- och efternamn)

E-postadress

Telefonnummer

Klicka på bilden för att se större och med väderstreck.

Tre rum & kök

Välplanerade och ljusa lägenheter på tre rum och kök på våning 2 - 6 med balkong. Badrummet rymmer såväl tvättmaskin som torktumlare och husets nedre plan rymmer väl tilltagna lägenhetsförråd samt ett för de boende gemensamt hobbyrum.
Med reservation för mindre justeringar och ändringar.

 • Antal rum: Tre rum & kök
 • Boyta: 73 till 77 m2
 • Våning: 2-6
 • Varmhyra: Från 8 875 kr
 • Hiss: Ja
 • Balkong: Ja
Gör intresseanmälan

Vi räknar med byggstart för Gladan i maj 2016. Fyll i dina uppgifter nedan så är du med från starten!

Namn (för- och efternamn)

E-postadress

Telefonnummer

Klicka på kartan för att få en mer övergriplig vy på Google Maps